Beneficiile consumului de salată verde

184
Beneficiile  consumului de salată verde - salata1-1504024442.jpg

Articole de la același autor

O salată sănătoasă trebuie să conțină cât mai multe verdețuri. În primul rând, pentru a nu o transforma într-una nesănătoasă, trebuie eliminate dressingurile cremoase.

Constănțenii trebuie să știe că cele mai indicate sunt frunzele verzi, gen baby spanac, ruccola, salată verde, mai ales că toate acestea au nu numai puține calorii, dar conțin o mulțime de nutrienți.

Dintre ingredientele care trebuie evitate, amintim crutoanele. Otilia Stanciu, specialist nutriție, susține că acestea nu au ce să caute într-o salată sănătoasă, pentru că sunt pline de carbohidrați și calorii. Apoi, nici dressingurile cremoase nu sunt indicate, toate acestea putând transforma bolul cu salată într-un deliciu plin de aditivi alimentari.

Cel mai bine este să alegeți un sos ușor, din ulei de măsline și oțet de vin. De asemenea, brânza și mai ales parmezanul și brânza cheddar au extrem de multe calorii. Ca urmare, dintr-o salată care ar trebui să ne ajute la siluetă și sănătate, aceasta se poate transforma într-o bombă calorică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9062 secunde