Beneficiile consumului de salată verde
Articole de la același autor
Ne lăsăm istoria să moară! Bazilica paleo-creștină din Constanța, veche de 1700 de ani, în paragină
07 Iulie 2017
Paralizați de la aerul condiționat. "Am fața deformată, nu știu dacă o să mai arăt vreodată normal!"
18 August 2017
Cea mai mare indemnizație de creșterea copilului din Constanța - 143.000 lei. Alte 33 de mămici iau peste 8.500 lei
05 August 2017
Drama "îngerașilor"! Abandonați de părinți, în spital
30 August 2017
O salată sănătoasă trebuie să conțină cât mai multe verdețuri. În primul rând, pentru a nu o transforma într-una nesănătoasă, trebuie eliminate dressingurile cremoase.
Constănțenii trebuie să știe că cele mai indicate sunt frunzele verzi, gen baby spanac, ruccola, salată verde, mai ales că toate acestea au nu numai puține calorii, dar conțin o mulțime de nutrienți.
Dintre ingredientele care trebuie evitate, amintim crutoanele. Otilia Stanciu, specialist nutriție, susține că acestea nu au ce să caute într-o salată sănătoasă, pentru că sunt pline de carbohidrați și calorii. Apoi, nici dressingurile cremoase nu sunt indicate, toate acestea putând transforma bolul cu salată într-un deliciu plin de aditivi alimentari.
Cel mai bine este să alegeți un sos ușor, din ulei de măsline și oțet de vin. De asemenea, brânza și mai ales parmezanul și brânza cheddar au extrem de multe calorii. Ca urmare, dintr-o salată care ar trebui să ne ajute la siluetă și sănătate, aceasta se poate transforma într-o bombă calorică.
Constănțenii trebuie să știe că cele mai indicate sunt frunzele verzi, gen baby spanac, ruccola, salată verde, mai ales că toate acestea au nu numai puține calorii, dar conțin o mulțime de nutrienți.
Dintre ingredientele care trebuie evitate, amintim crutoanele. Otilia Stanciu, specialist nutriție, susține că acestea nu au ce să caute într-o salată sănătoasă, pentru că sunt pline de carbohidrați și calorii. Apoi, nici dressingurile cremoase nu sunt indicate, toate acestea putând transforma bolul cu salată într-un deliciu plin de aditivi alimentari.
Cel mai bine este să alegeți un sos ușor, din ulei de măsline și oțet de vin. De asemenea, brânza și mai ales parmezanul și brânza cheddar au extrem de multe calorii. Ca urmare, dintr-o salată care ar trebui să ne ajute la siluetă și sănătate, aceasta se poate transforma într-o bombă calorică.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 19 Iunie 2017
Miercuri, 01 Martie 2017
Miercuri, 15 Februarie 2017
Marţi, 14 Februarie 2017
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Joi, 09 Februarie 2017
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Sâmbătă, 04 Februarie 2017