Blocul incendiat, din zona Grindeanu, monitorizat în continuare de Poliția Locală

175
Blocul incendiat, din zona Grindeanu, monitorizat în continuare de Poliția Locală - xpaza-1644410991.jpg

Articole de la același autor

Blocul incendiat în luna decembrie din zona Km 4-5 este monitorizat în continuare de Poliţia Locală, mai ales că au început lucrările de refacere pe exterior şi au fost montate schele. Autorităţile locale solicită, totuşi, şi sprijinul altor instituţii cu rol de asigurare a pazei, precum Jandarmeria sau Poliţia.

„De la producerea incendiului, din noaptea de 15 decembrie 2021, și până la începutul acestei săptămâni, imobilul a fost păzit în permanență de echipaje ale Poliției Locale. Funcționând în trei schimburi, 24 de ore din 24, polițiștii locali s-au asigurat că bunurile locatarilor sunt în siguranță”, declară reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, între timp, rezidenții imobilului și-au asigurat accesul în apartamente prin schimbarea sau repararea ușilor de la intrare, motiv pentru care echipajele Poliției Locale nu mai au punct de staționare în zonă, ci patrulează periodic, tot în regim de 24 de ore din 24 și verifică fiecare scară a imobilului.

În restul timpului, polițiștii locali asigură, conform atribuțiilor, ordinea publica în tot cartierul, pentru că toți cetățenii trebuie să beneficieze de acest serviciu. „De la producerea incendiului și până acum, paza acestui ansamblu de locuințe a fost asigurată exclusiv de Direcția Generală Poliția Locală. Acest efort trebuie împărțit, mai ales că sunt și alte instituții publice care au atribuții în acest domeniu”, subliniază reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde