Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc pe 20 mai

282
Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc pe 20 mai - bursageneralaalocurilordemunca-1652627388.jpg

Articole de la același autor

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc la nivel național, în data de 20 mai 2022, a anunțat Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Evenimentul se va desfășura la nivelul agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Angajatorii interesați în selecționarea forței de muncă sunt invitați să participe la bursă pentru a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenții economici se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, în vederea confirmării participării la acest eveniment. Locațiile de desfășurare a bursei, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-urile agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, precum și pe site-ul www.anofm.ro.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2736 secunde