Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în sudul litoralului

278
Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în sudul litoralului - deseuri-1346366130.jpg

Locuitorii din sudul litoralului pot scăpa, astăzi, de aparatura electrică și electronică veche sau defectă. Asociația Română pentru Reciclare RoRec organizează o amplă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Asociația pune la dispoziție puncte de colectare în Mangalia - pe platoul din fața Casei de Cultură, precum și în Saturn, Venus, Jupiter, Neptun și Olimp.

Cei care doresc să obțină informații suplimentare despre punctele de colectare sau despre cum pot beneficia de preluarea și transportul gratuite de la domiciliu a deșeurilor grele ori voluminoase pot telefona la numărul 0751/302.127, ce funcționează astăzi, între orele 9,30 și 16,30.


Participanții pot câștiga unul dintre cele două frigidere, trei cuptoare cu microunde, cinci mixere și cinci cafetiere. Aceștia vor afla dacă au câștigat în cadrul festivității de premiere, care va avea loc la sediul Poliției locale, în strada Delfinului nr. 1, sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 19,00.


Asociația RoRec a mai organizat, anul acesta, în județul Constanța, cincisprezece acțiuni de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, al căror rezultat a fost colectarea a peste 22 tone de deșeuri de electrice și electronice.
Dacă mai aveți aparatură veche, o puteți depune și la centrele de colectare permanente, deschise în Cernavodă - zona Drumului Tehnologic CNE și în Mangalia, pe strada Petre Ispirescu, în spatele Muzeului de Marină Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3147 secunde