Campanie de reciclare a bateriilor și becurilor, în școlile constănțene

144
Campanie de reciclare a bateriilor și becurilor, în școlile constănțene - campaniedereciclare-1386160771.jpg

Articole de la același autor

Peste 150 de grupe și clase din școlile constănțene s-au înscris în campania "Reciclez, nu poluez!". Data de 29 noiembrie a reprezentat termenul limită pentru înscrierea grupelor de grădiniță și a claselor I – VIII din județul Constanța, în campania "Reciclez, nu poluez!", demarată de Gremlim.


Acțiunea își propune să conștientizeze copiii de grădiniță și elevii din clasele I - VIII cu privire la necesitatea protejării mediului prin debarasarea în mod responsabil de sursele de iluminat uzate și de deșeurile de baterii portabile. 


În cadrul campaniei "Reciclez, nu poluez!", participanții vor trebui să colecteze selectiv deșeurile de baterii portabile și sursele de iluminat uzate, iar grupele sau clasele care vor reuși să colecteze cele mai mari cantități vor fi premiate. Campania va consta în două etape de colectare, respectiv de premiere. Astfel, pe data de 4 februarie 2014, va avea loc ceremonia de premiere pentru prima etapă a campaniei, în timp ce data de 12 mai 2014 va marca încheierea campaniei, iar în cadrul spectacolului vor fi oferite premiile pentru cea de-a doua etapă a campaniei, precum și pentru implicarea în toată campania. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Campania "grijă pentru copii"
Pagina a fost generata in 0.5743 secunde