SPIT. Campanie de executare silită a debitorilor persoane fizice și juridice

184
SPIT. Campanie de executare silită a debitorilor persoane fizice și juridice - spit1346157737136791891413706056-1383651845.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii Serviciului Urmărire și Executare Silită din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța au demarat o amplă campanie în vederea recuperării debitelor către bugetul local.


Astfel, se vor înființa popriri asupra veniturilor și disponibilităților bănești ale persoanelor fizice și juridice debitoare și se va proceda la instituirea măsurii sechestrului asupra bunurilor acestora.


Potrivit O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, aceste bunuri vor fi valorificate prin vânzare la licitație.


De asemenea, precizăm că SPIT desfășoară o campanie privind persoanele fizice care figurează în evidențele fiscale cu amenzi contravenționale neachitate.


Această campanie vizează debitorii care nu dețin bunuri sau venituri urmăribile și are drept scop înlocuirea acestor amenzi cu obligarea contravenienților, de către instanța de judecată, la prestarea unei activități în folosul comunității.


Amintim că plata sumelor datorate se poate efectua la toate ghișeele instituției, la toate oficiile poștale, la agențiile Garanti Bank și la stațiile OMV prin Westaco Express din Municipiul Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3879 secunde