Campioni la tenis de masă. Iată câștigătorii Cupei Sport pentru Sănătate

178

Articole de la același autor

65 de concurenți, înscriși pe patru nivele de joc, avansați, experimentați, intermediari și începători și-au disputat, recent, trofeele puse în joc la "Cupa Sport pentru Sănătate la tenis de masă". Competiția, organizată de Asociația Sport pentru Sănătate, este dedicată exclusiv amatorilor și a ajuns la cea de-a 11-a ediție.
 
La finalul a peste 250 de partide disputate în cele două zile de concurs pe primele patru poziții la Liga Expert (amatori avansați) s-au clasat Leontin Bădescu, Sorin Rosentzweig, Ioan Constantin și Daniel Bălăucă, iar la Liga Master (amatori experimentați), cei trei medaliați au fost, în ordinea locului ocupat în clasament, Emin Cadâr, Ionuț Musgociu și Lucian Mateș. Liga Challenge (amatori experimentați) a fost câștigată de Eduard Vasile, podiumul fiind completat de Cosmin Lupu și Constantin Nechifor, în timp ce pe primele patru poziții la Ligia Starter (amatori începători) s-au situat Edmond Ghiocel, Ștefan Butnaru, Codruț Arcadie și Alexandru Nemțeanu.


Următoarea ediție va avea loc în week-endul 27 - 28 iunie, iar iubitorii tenisului de masă se pot înscrie accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com și completând formularul de înregistrare ce va fi activ cu două săptămâni înaintea desfășurării turneului.


"Chiar dacă vremea frumoasa și-a făcut, în sfârșit, apariția și oamenii au de ales între numeroase activități în aer liber, numărul participanților crește de la ediție la ediție, ceea ce ne arată pasiunea constănțenilor pentru acest sport. Sunt jucători care nu au ratat nicio ediție și din 2013 de când am demarat aceste competiții organizate lunar au făcut progrese extraordinare", a concluzionat Radu-Dan Andrei, președintele ONG-ului organizator.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde