Când și unde puteți depune cererile pentru ajutoarele la încălzire

215
Când și unde puteți depune cererile pentru ajutoarele la încălzire - xajutoarejpg2-1665135613.jpg
Sezonul rece bate la ușă și în scurt timp va fi necesară încălzirea locuințelor. În acest sens, Primăria Municipiului Constanța a început primirea documentației și înregistrarea dosarelor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece (noiembrie 2022 - martie 2023) și a suplimentelor lunare pentru energie pentru perioada noiembrie 2022 - octombrie 2023. Persoanele care doresc să obțină aceste ajutoare începând cu luna noiembrie 2022 pot să depună dosare până la data de 20 noiembrie.

Astfel, cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu Societatea Termoficare Constanța SRL vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 14.00. Și persoanele care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile tot aici, la fel ca și cele care se încălzesc cu combustibil solid.

Atenție! Cei care se încălzesc cu energie electrică și domiciliază în cartierul social Henri Coandă vor depune cererile le sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 14.00.

Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse on-line la adresa de e-mail ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Pentru orice nelămuriri sunați la numerele de telefon: 0341.454.669 și 0341.448.530 sau trimiteți email pe adresa ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică sau gaze naturale, precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociații de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociației.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2203 secunde