Canicula întârzie trenurile

112
Canicula întârzie trenurile - tren-1407850002.jpg

Articole de la același autor

Trenurile ar putea avea întârzieri de 30 până la 60 de minute, în medie, din cauza limitărilor de viteză introduse din cauza caniculei.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că, în perioada caniculară, au fost introduse limitări de viteză în circulația trenurilor din cauza temperaturilor ridicate care se înregistrează în aer și, implicit, la nivelul solului.

Astfel, în data de 12 august, începând cu ora 11,30, viteza de circulație a trenurilor de marfă și de călători se reduce cu 10 - 50 km pe oră față de viteza normală, pe anumite secții de cale ferată. Această măsură este necesară în perioadele caniculare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiții de siguranță. Prin aplicarea acestei măsuri se vor înregistra întârzieri la destinație, în medie, de 30 - 40 de minute/tren, funcție de traseul trenului din graficul de circulație. În cazul trenurilor de lung parcurs, care tranzitează mai multe județe aflate sub avertizarea ANM de caniculă este posibil să apară întârzieri mai mari, de până la 50 - 60 de minute pe tren. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 August 2014
Stire din Eveniment : Bărbat lovit mortal de tren
Pagina a fost generata in 1.5788 secunde