Caniculă la Constanța. Iată unde sunt amplasate dozatoare cu apă rece, pentru a vă răcori

145
Caniculă la Constanța. Iată unde sunt amplasate dozatoare cu apă rece, pentru a vă răcori - caniculacort-1469808048.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta se anunță fierbinte, la propriu. Temperaturile sunt extrem de ridicate, iar gradul de disconfort termic accentuat. 


Pentru a veni în sprijinul persoanelor care sunt nevoite să iasă din casă, pe caniculă, Primăria municipiului Constanța a asigurat dozatoare de apă rece în toate pavilioanele din parcurile orașului. Este vorba despre pavilionul de vară pentru pensionari amenajat în parcul de la Teatrul de Stat "Oleg Danovski", pavilionul din parcul Tomis II, cel din parcul de la Casa de Cultură, cei din parcul de la Poarta 6, cel din Țara Piticilor, cel din Piațeta Badea Cârțan, cel din parcul CET, precum și pavilionul din parcul de la Gară.


Pe lângă cele opt centre, Primăria Constanța, în parteneriat cu S.C. RAJA S.A., a amplasat alte trei corturi dotate cu dozatoare de apă rece, în zona City Park Mall, în zona Delfinariu, la stația RATC spre Mamaia și în Tomis III, lângă sediul ANAF.


În plus, Serviciul Inspectorat Protecție Civilă din cadrul Primăriei Constanța a asigurat personal medical în fiecare cort, între orele 10 și 18. De asemenea, serviciul de salubrizare a orașului stropește carosabilul pe bulevarde și străzile principale.


"Pentru prevenirea incidentelor în timpul pe-rioadelor cu temperaturi ridicate, rugăm cetățenii să evite expunerile la soare în special în intervalul 12 și 17, iar în cazul deplasărilor se recomandă folosirea mijloacelor de protecție, cum ar fi pălării, umbrele, ochelari de soare, și să se consume multe lichide", ne sfătuiesc reprezentanții Primăriei Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7181 secunde