Caravana Moșului pentru copiii din centrele de plasament din județul Constanța

113
Caravana Moșului pentru copiii din centrele de plasament  din județul Constanța - caravanamosului2-1386955921.jpg

Articole de la același autor

Sub titulatura "Colindele dobro-gene", Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează în această perioadă mai multe evenimente.

Primul dintre acestea este inaugurarea expoziției cu obiecte de Crăciun, care are loc sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 12,00, la Maritimo Shopping Center, în zona caselor de marcat. Expoziția cuprinde obiecte confecționate de către copiii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială de la nivelul județului Constanța. În perioada 14 - 22 decembrie 2013, doritorii vor putea admira și achi-ziționa, la sume modice, aceste obiecte realizate în spiritul sărbă-torilor de iarnă. La momentul inau-gurării expoziției, un grup de copii va prezenta un mic program artistic.

Al doilea eveniment va fi "Caravana Moșului", care se va desfășura în perioada 16 - 18 decembrie. În cadrul acestui eveniment, cei 411 copii protejați la asistenți maternali profesioniști vor primi cadouri. Luni, 16 decembrie, caravana va merge la copiii din localitățile județului, iar în zilele de 15 și 16 decembrie, cadourile vor fi împărțite copiilor din municipiul Constanța, la sediul din strada Ciprian Porumbescu nr. 2A.

Seria de manifestări va fi încheiată de spectacolul "Colindele dobrogene" ce va avea loc joi, 19 decembrie, începând cu ora 13,00, pe scena Casei de Cultură Constanța. Protagoniști vor fi 125 de copii și 16 adulți protejați în centrele aflate în subordinea DGASPC. În sală se vor afla 375 de copii, toți pregătiți să primească darurile Moșului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cadouri sexy pentru Crăciun
Pagina a fost generata in 1.423 secunde