Caravana S.E.V. pune tinerii voluntari din Constanța în mișcare!

267
Caravana S.E.V. pune tinerii voluntari din Constanța în mișcare! - caravanasevpunetineriivoluntarim-1350643324.jpg

CENTRAS Constanța, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța și Aiesec Constanța, a organizat, joi, 18 octombrie, Caravana SEV.


Rolul evenimentului a fost să pună în mișcare tinerii interesați de voluntariat, aducându-i împreună, informându-i și inspirându-i să devină parte din SEV - Serviciul European de Voluntariat.  Astfel, și in Constanța tinerii au avut oportunitatea să facă cunoștință cu SEV, să afle răspunsuri la întrebări și să interacționeze direct cu voluntari români întorși din stagii SEV.


Caravana SEV face parte din proiectul MOVE - Mobilitate și Voluntariat în Europa, derulat de Pro Vobis - Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, în parteneriat cu Asociația ART Fusion, București, și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, linia  Structuri de suport SEV. Proiectul își propune promovarea voluntariatului in general si a Serviciul European de Voluntariat (SEV) in special, prin diverse evenimente și materiale informative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde