Cardiaci, atenție la vreme! Pericolele vremii schimbătoare

291
Cardiaci, atenție la vreme! Pericolele vremii schimbătoare - bolnaviinima-1506097837.jpg

Articole de la același autor

Vremea schimbătoare din ultimele zile le-a dat mari bătăi de cap constănțenilor. Prin urmare, zeci de persoane au ajuns la medicii de familie răciți și mulți cardiaci au început să acuze dureri în zona pieptului.


Din această cauză, cadrele medicale au decis să interneze o parte dintre pacienții care au ajuns la spital. Desigur, au existat și cazuri care au putut fi rezolvate în ambulatoriu, acești pacienți fiind consultați și primind tratament pentru acasă. 


Oscilațiile vremii și schimbările bruște ale temperaturilor ne vor îmbolnăvi în continuare, sunt de părere medicii. 


Tocmai de aceea, ei ne atenționează că aceste modificări ne vor aduce probleme de sănătate. Pe de altă parte, scăderea bruscă a temperaturii poate avea drept urmare nu numai afecțiuni respiratorii, ci și o imunitate slabă sau alergii. Cu această ocazie, medicii le recomandă cardiacilor, dar și celor "meteo-sensibili" să respecte pe viitor medicația prescrisă, iar în situația în care se simt rău, să anunțe imediat medicul. 


"Vremea de afară i-a afectat foarte tare, însă ne-am obișnuit ca, de la sfârșitul lunii septembrie și până în aprilie, să avem mereu prezentări multe la cabinet", ne-a declarat dr. Emilia Stoica, medic de familie. 


Ca de obicei, cei mai mulți pacienți au peste 70 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4779 secunde