Care sunt cele mai populare și interesante pariuri fotbal pe scor corect?

135

Articole recomandate

Opțiunea de Scor Corect din cadrul ofertelor de pariuri fotbal este deosebit de populară, de multe ori aflându-se imediat după pariul pe victorie și cel pe numărul de goluri în lista pariorilor cu experiență. Acest fapt se datorează cotelor foarte mari care sunt atribuite acestui tip de selecții. În plus, este un pariu foarte simplu de înțeles: trebuie doar să anticipezi scorul corect de la finalul partidei pentru a câștiga pariul.



Majoritatea ofertelor au opțiunea de Scor Corect pentru finalul meciului (la sfârșitul celor 90 de minute, împreună cu cele 3-5 minute de prelungire). Cu toate acestea, unele case de pariuri pun la dispoziție și posibilitatea de a alege scorul corect la sfârșitul primei reprize sau chiar la intervale de câte 10 minute.

Fiind o piață foarte competitivă, opțiunile de Scor Corect adesea vin însoțite de promoții, cote mărite sau bonusuri speciale, mai ales pentru evenimentele importante. Evident, cu cât alegi un scor mai puțin probabil, cu atât mai mare va fi cota de care te vei bucura.

Tipuri de pariuri pe Scor Corect

La finalul meciului. Aceasta este cea mai populară opțiune, fiind inclusă în majoritatea ofertelor de pariuri fotbal. Astfel, poți compara foarte simplu ofertele caselor de pariuri, alegând în funcție de preferințe. În plus, această opțiune este cea mai atrăgătoare și pentru pariori, întrucât ofertele și bonusurile caselor de pariuri pentru Scor Corect sunt valabile pentru opțiunea de la finalul meciului.

Pauză/Final. Pentru pariorii care vor să crească foarte mult cotele, una dintre opțiunile disponibile în ofertele de pariuri fotbal este cea de Scor Corect atât la pauza dintre reprize, cât și la final. Practic, va fi necesar să anticipezi două rezultate (de exemplu 1-0 la pauză și 1-2 la final), însă cota va fi excelentă.

Intervale și reprize de prelungiri. Unele case de pariuri oferă chiar posibilitatea de a anticipa scorul corect la intervale de 10 minute sau chiar în reprizele de prelungire (dacă evenimentul permite reprize de prelungire). Aceste pariuri fotbal, însă, vor fi incluse în ofertele live.

Pariuri combinate. Nu este posibil să construiești bilete de tip acumulator cu mai multe opțiuni similare din cadrul aceluiași eveniment, întrucât ai dubla cotele, însă ai păstra același plafon de risc. Astfel, dacă un rezultat poate valida mai multe pariuri fotbal în același timp, pariorul nu poate alege decât unul dintre acele pariuri pentru un bilet. Tocmai de aceea, unele oferte pun la dispoziție opțiuni combinate. De exemplu, poți alege că Neymar va marca primul gol și că PSG va câștiga cu 3 la 1.

Bilete de tip acumulator. Ofertele îți oferă șansa de a profita de o cotă deosebit de mare cu numai câteva selecții. Asadar, dacă alegi opțiunea de Scor Corect pentru 3 evenimente diferite, biletul îți va putea oferi o cota chiar și de 500. Astfel, în meciurile echilibrate, cotele pentru 1-0, 1-1 și 2-1 pot începe de la cota 6. De asemenea, dacă optezi pentru un scor mai puțin probabil, de exemplu 5 la 3, cota poate fi chiar și peste 300.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre meciurile momentului și vrei să descoperi ponturi cu adevărat interesante, urmărește emisiunea de YouTube Pariuri Sexy! Prezentarea este cu totul aparte, iar informațiile sunt deosebit de prețioase! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9657 secunde