Cartierul Abator beneficiază de lucrări de modernizare

256
Cartierul Abator beneficiază de lucrări de modernizare - lucrari1-1628256328.jpg
La acest moment, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, desfășoară lucrări edilitare în toate zonele rezidențiale. Astfel, în cartierul Abator, se execută mai multe lucrări care schimbă aspectul spațiului urban. Pe strada Dunării, se reabilitează zona destinată circulației pietonilor, la intersecția cu strada Caraiman. Suprafața pietonală decopertată este recondiționată cu asfalt.

Asfaltul nou a îmbrăcat și zona carosabilă aferentă arterelor rutiere din cartier. Pe strada Caraiman, s-au turnat două straturi de asfalt pe tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai. Asfaltul clasic a fost îmbunătățit pentru a crește rezistența căii de rulare la condițiile de trafic rutier intens.

Lucrări de reabilitare a zonei carosabile au fost executate și pe străzile Dunării, Frigului, Aurora și pe aleea Portul Nou. Totodată, au fost asfaltate și aleile de acces către blocuri și au fost reamenajate spațiile destinate parcării autovehiculelor. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele rutiere pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4569 secunde