Nu vă enervaţi! Trafic îngreunat deoarece se lucrează la infrastructura de apă

477
Nu vă enervaţi! Trafic îngreunat deoarece se lucrează la infrastructura de apă - fondtraficingreunat-1617040636.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de modernizare a instalaţiilor de alimentare cu apă potabilă şi de preluare a apelor uzate menajere, derulate în municipiul Constanţa de către compania RAJA SA în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare, sunt în plină desfăşurare. În perioada imediat următoare, se va interveni pe străzile Arcului, Răsuri, Fulgerului, pe bulevardele Aurel Vlaicu și Tomis, dar și străzile Vladimir Simu și Fuiorului din cartierul Palazu Mare.

Prin urmare, pe anumite sectoare de pe aceste străzi, circulația rutieră și pietonală este perturbată. „Zonele în care echipele constructorului execută intervențiile sunt împrejmuite și semnalizate corespunzător, pentru a se asigura fluența și siguranța rutieră, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopții, conform avizelor Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța”, precizează reprezentanţii RAJA.

Astfel, se va circula îngreunat pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe tronsonul din zona stației de distribuție carburant OMV spre sensul giratoriu de la Hotel Oxford, între aleea Universității şi bulevardul Tomis, dinspre benzinăria Petrom până în dreptul Stației de Pompare Palas şi de la sensul giratoriu cu strada Baba Novac până la sensul giratoriu cu strada Ștefăniță Vodă, (în vecinătatea Cimitirului Municipal și a Centrului Comercial Vivo), precum şi în zonele Oborul vechi și Leroy Merlin/Jumbo, unde se execută lucrări de aducere la starea inițială a drumului.

Lucrări necesare

Trafic dificil va fi şi pe bulevardul Tomis, între strada Tulcei și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Arcului, de la intersecția cu strada Progresului până la Șoseaua Mangaliei, pe strada Răsuri, în zona delimitată de strada Fulgerului și strada Baba Novac, pe strada Fulgerului, între strada Poporului și strada Răsuri, unde se reface trama stradală, şi pe străzile Vladimir Simu și Fuiorului, pe porțiuni de câte 500 metri.

„Odată cu înlocuirea conductelor îmbătrânite, ai căror parametri tehnologici sunt depășiți, va creşte siguranţa în funcţionare a sistemului de alimentare cu apă prin reducerea pierderilor, asigurarea serviciului fără discontinuităţi şi menținerea calităţii apei potabile, în timp ce sistemul de canalizare va fi mai uşor de întreţinut şi va putea prelua un debit mai mare de apă uzată. Ne cerem scuze tuturor cetățenilor pentru disconfortul creat, atât la nivelul traficului, cât și al ambientului, și îi asigurăm că RAJA S.A, alături de Primăria Municipiului Constanța, monitorizează desfășurarea lucrărilor, astfel încât acestea să respecte condițiile de calitate și să se încadreze în termenele stabilite prin contract”, transmit reprezentanţii RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6521 secunde