Cascadorii care s-au sfârșit cu răniri grave ale temerarilor

225
Cascadorii care s-au sfârșit cu răniri grave ale temerarilor - lesin3-1629960613.jpg
Medicii americani au avertizat miercuri asupra riscurilor de a suferi răni grave asociate unei noi provocări care a devenit virală pe reţelele sociale, denumită "Milk Crate Challenge", care constă în escaladarea unei piramide de lăzi din plastic aflate într-un echilibru precar, informează joi AFP.

În ultimele zile, TikTok şi alte platforme online au fost inundate cu imagini ale unor utilizatori care încearcă o escaladare periculoasă pe aceste lăzi cu sticle de lapte, care se sfârşeşte, în general, cu o cădere spectaculoasă şi vizibil dureroasă, precizează Agerpres.

Unii distribuie apoi imagini cu vânătăi impresionante, aşa cum a procedat şi un utilizator al reţelei de socializare Twitter, @SmittySpreadLuv.

În cazul în care "cădeţi pe lăzi, puteţi să vă răniţi la spate şi să rămâneţi paralizaţi", a avertizat Chad Cannon, medic specialist în intervenţii de urgenţă la Universitatea din Kansas, spunând că "acesta este cu adevărat un lucru stupid". "Riscaţi să vă loviţi la cap şi să aveţi hemoragie", a insistat el.

Reprezentanţii autorităţilor sanitare din oraşul Baltimore au declarat că nu este momentul ca persoanele atrase de astfel de provocări să se angajeze în acest gen de cascadorii, spitalele fiind deja suprasolicitate în contextul pandemiei de coronavirus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5222 secunde