Categoria de șoferi care ar putea plăti polițe RCA mult mai mari, după ce s-a modificat sistemul bonus-malus

746
Categoria de șoferi care ar putea plăti polițe RCA mult mai mari, după ce s-a modificat sistemul bonus-malus - sofer-1701180326.jpg

Articole de la același autor

Anumiți șoferi ar putea plăti polițe RCA mai mari, după ce s-a modificat sistemul bonus-malus. Măsura ar putea fi impusă pentru că România este pe primul loc în UE, la capitolul accidente rutiere.


Șoferii agresivi în trafic care au accidente la activ ar putea plăti poliție de asigurare mai scumpe, după ce s-a modificat sistemul bonus-malus.
Astfel, șoferii care sunt disciplinaţi vor fi recompensaţi, iar cei care produc accidente vor trebui să plătească suplimentar pentru poliţa RCA.


Este una dintre modificările la care se gândesc cei de la ASF, asta în contextul în care, în România, se produc din ce în ce mai multe accidente. Suntem pe primul loc în UE la numărul de incidente rutiere, relatează Observator News.


Conform sursei citate, dauna medie pe care o plătesc companiile de asigurări s-a majorat cu 12% în comparaţie cu anul trecut, astfel că dauna medie depăşeşte suma de 10.700 de lei.


Această modificare a sistemului bonus-malus nu este singura la care se gândesc autorităţile. În perioada următoare, maşinile vor fi monitorizate în trafic, în aşa fel încât autorităţile să poată vedea dacă au sau nu RCA valabil.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0491 secunde