Marcel Ciolacu, schimb de replici cu George Simion pe holurile Parlamentului

172
Marcel Ciolacu, schimb de replici cu George Simion pe holurile Parlamentului - ciolacu-simion-1701180809.jpg

Articole de la același autor

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi un schimb de replici cu preşedintele AUR, George Simion, iar în urma acestei discuţii nu a mai participat la o acţiune privind violenţa împotriva femeii organizată de grupurile parlamentare ale PSD.

Prim-ministrul a venit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la lansarea campaniei „Stop violenţei împotriva femeilor”, organizată de grupurile parlamentare ale PSD. Pentru a marca acest eveniment deputaţii şi senatorii social-democraţi şi premierul Marcel Ciolacu au purtat tricouri pe care era scris „Stop violenţei împotriva femeilor”.

După ce a fost prezent la şedinţa de plen comună în jur de 30 de minute, Ciolacu a ieşit pe hol pentru a participa la acţiunea PSD. După el au ieşit şi parlamentarii AUR, conduşi de preşedintele acestui partid, George Simion, cu teancuri de cărţi în mână.

„Avem manuale de limbă română pentru românii care sunt în Ucraina care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, i-a spus Simion lui Ciolacu.

„În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a afirmat Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Simion a refuzat să dea mâna cu premierul, în schimb i-a dat o carte „Harry Potter”.

„I-am dat 'Harry Potter' să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu, domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii”, a spus Simion, întrebat de ce nu a dat mâna cu Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7197 secunde