Câţi români au avut de fapt reacţii adverse la vaccinul anti-covid. Mărturia unei paciente: "Am fost resuscitată la propriu"

355
1
Câţi români au avut de fapt reacţii adverse la vaccinul anti-covid. Mărturia unei paciente:

Articole de la același autor

Ultima explicaţie în materie de centralizare a datelor la nivelul Ministerului Sănătăţii arată că oamenii au avut aceleaşi reacţii adverse după vaccinul anti-covid, dar roportările au fost diferite, potrivit Antena3


Ministerul Sănătății a numărat persoanele care au avut de suferit în urma administrării vaccinului, iar Comitetul pentru vaccinarea COVID (CNCAV) a centralizat reacțiile adverse, întrucât, dacă o persoană a avut mai multe manifestări, le-a trecut pe toate în rapoarte.


Totul a început din luna iunie atunci când CNCAV venit cu comunicatul oficial de la finalul campaniei de vaccinare.

În acest comunicat, comitetul pentru vaccinare, a prezentat un număr de reacții adverse mult mai mare decât cel care a fost furnizat astăzi de Ministerul Sănătății.


CNCAV a raportat undeva la peste 40.000 de reacții adverse, în timp ce Ministerul Sănătăţii a raportat 19.000 de reacţii.

Pacienta Beatrice Şerbănescu care a avut reacţii adverse de la vaccinul covid a spus că a fost "resuscitată la propriu, iar DSP-ul mă întreba dacă fac rapelul".

"Ma bucur că am avut o stare ireversibilă, faţă de altele mai grave care au rămas cu leziuni pe viaţă", a mai spus pacienta.


Comentează știrea

Vaccinatul
12 ianuarie 2023
antivax lipsit de credibilitate

Doamna care a avut o “stare ireversibilă” (?) si apreciaza ca au fost “altele mai grave care au rămas cu leziuni pe viaţă” nu pare deloc credibila ! este cel putin jenant sa dati astfel de marturii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3358 secunde