Cauți un loc de muncă în țară sau în străinătate? Consultă posturile disponibile!

744
Cauți un loc de muncă în țară sau în străinătate? Consultă posturile disponibile! - locuri-de-munca-1692206094.jpg

Articole de la același autor

Dacă îți cauți un job, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) pune la dispoziție 60.228 de posturi vacante la nivelul țării. Cei mai mulți angajatori caută, în special, să recruteze pe postul de agent de securitate, joburile disponibile fiind în număr de 4.761. Aceste posturi sunt urmate de cel de agent comercial (4.384) și de muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – 3.196 locuri de muncă.

Din totalul celor 60.228 locuri de muncă vacante disponibile, 2.679 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, iar 13.344, pentru cei cu liceu sau postliceală. De asemenea, 11.239 de posturi sunt disponibile pentru persoanele cu studii profesionale, restul de 32.966 locuri de muncă fiind destinate celor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale.

De asemenea, angajatorii din Spațiul Economic European oferă românilor 139 locuri de muncă vacante în țări precum Austria, Germania și Irlanda. Austria are pentru români 77 locuri de muncă pentru posturi precum șofer de autobuz/autocar, sudor TIG pentru construcție țevi și constructor țevi. De asemenea, în Germania, românii pot opta pentru 11 locuri de muncă pe posturile muncitor în producție și zidar. Tot 11 joburi sunt puse la bătaie și în Irlanda, pentru lucrător comercial și îngrijitor copii. În Belgia, același număr disponibil de 11 posturi sunt aferente joburilor de tehnician industrial automatizări și măcelar. În Polonia, românii au la dispoziție 10 locuri de muncă pentru montator construcții. În Olanda, tot 10 joburi sunt puse la bătaie pentru postul de legumicultor. Norvegia așteaptă românii cu 8 locuri de muncă disponibile pentru constructor nave, mecanic industrial, mecanic motoare și sudor. Nu în ultimul rând, Malta oferă 1 loc de muncă pentru postul de proiectant software.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3189 secunde