Ce înseamnă când îți visezi morții din familie. Duhovnicii au o explicație clară pentru acest fapt

3793
Ce înseamnă când îți visezi morții din familie. Duhovnicii au o explicație clară pentru acest fapt - visejag-1636563658.jpg

Articole de la același autor

Românii cred că visele în care iți apare o persoană decedată din familie, reprezintă schimbările ce urmează să aibă loc în viața ta. Indiferent că în acel vis discuți cu acea persoană sau te afli într-un loc alături de ea, trebuie să știi că urmează să primești niște vești neașteptate care pot avea un rol major în viața ta.


Potrivit Antena3.ro, din punct de vedere psihologic, visul în care iți apar morții din familie, simbolizează durerea peste care nu poți încă să treci, lucru perfect normal. Din acest motiv poți să te simți lipsit de motivație și că lucrurile nu avansează în viața ta așa cum ai fi vrut. În acest caz persoana din vis reprezintă doar lucrurile de care nu te poți despărți pentru a lua totul de la capăt, scrie BZI.

Caută să te aduni și încearcă să depasesti momentele de criză în care te aflii. Viața ta trebuie să meargă înainte și în mod sigur vor veni și zile în care totul iți va merge ca pe roate    


Duhovnicii, depre visele în care îți apar rudele moarte

În interpretarea creștină este întâlnită situația în care visezi morții din familie. Potrivit duhovnicilor atunci când se întâmplă aceasta situație, sufletul celui decedat nu și-a găsit liniștea.


Pentru a îndrepta aceste lucruri trebuie dat de pomană la biserică și mers la mormânt pentru a te ruga pentru liniștea sufletului persoanei în cauza.

O astfel de rugăciune este rugăciunea pentru cei adormiți pentru bunul sfârșit al vieții.

”Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toți oamenii să se mân­tu­iască și nimeni să nu piară și Căruia totdea­una cu nădejde de îndurare ne rugăm, Cel ce Însuți cu glasul Tău cel dumnezeiesc ai zis: „Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu, va fi vouă”, cu inimă umilită și cu la­crimi fierbinți căzând înaintea Ta, mă rog ca, și pentru numele Tău cel sfânt, în ceasul sfârșitului vieții mele să-mi dai minte întreagă, cunoștință adevărată, mustrare cugetului pentru păcatele vieții mele, cu care Te-am mâniat, și dă­ru­iește-mi Dumnezeule credință, nădejde și iubire neschimbată, că astfel cu inima curată să pot grăi către Tine, Doamne: „În mâi­nile Tale îmi dau sufletul”, Cel ce ești binecuvântat în veci. Amin.”






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Fun : Visele erotice ale Mariei
Pagina a fost generata in 0.3739 secunde