Ce joburi caută tinerii români care vor să se angajeze

116
Ce joburi caută tinerii români care vor să se angajeze - firmelecautadinnoumanageridetop1-1395849467.jpg

Articole de la același autor

Tinerii din România visează la o carieră în IT, Vânzări, Transport, Marketing și Resurse Umane. O spun cifrele preluate de pe una din platformele de recrutare online, unde cele mai multe joburi disponibile, precum și aplicări, provin din domeniile sus amintite. Bucureștiul atrage cei mai mulți candidați, în condițiile în care o mare parte din oferta de muncă provine din capitală. 


Conform unui studiu recent, cele mai multe locuri de muncă disponibile tinerilor din România sunt permanente. Cu alte cuvinte, angajatorii urmează un trend de fidelizare a candidaților pe termen lung, în condițiile în care ofertele de joburi permanente reprezintă 92,43% din totalul ofertei de muncă. De altfel, 88% din totalul aplicărilor sunt pe acest tip de joburi.


Ca o comparație, posturile temporare totalizează 1,55% din total. Internship-urile, principala unealtă de angajare disponibilă tinerilor fără experiență reprezintă aproximativ cinci procente (4,95%) din totalul joburilor disponibile pe platforma de recrutare, în timp ce posturile în regim de Freelance acoperă 0,93% din oferta de muncă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Social : Unde se pot angaja șomerii constănțeni
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 4.5992 secunde