Colțul constănțeanului supărat

92
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup24fb-1393270995.jpg

Articole de la același autor

Dacă mai toți constănțenii sunt nemulțumiți de costurile din ce în ce mai mari ale "coșului zilnic", cei din eșalonul mai tânăr se plâng de lipsa locurilor de muncă. În plus, ei cred că angajatorii îi pun într-un cerc vicios, din moment ce au pretenția să angajeze oameni tineri, dar în același timp și cu suficientă expe-riență. De o bună perioadă de timp, de când tot încearcă să-și găsească un loc de muncă, Ionel Anghel se întreabă: "Unde să capeți experiență, dacă nu te angajează nimeni. 
Lipsa locurilor de muncă pentru tineri este o mare problemă. Autoritățile nu-și dau interesul pentru oa-meni, și aproape deloc pentru tineri. Ar trebui să se dea mai multă impor-tanță tinerilor, pentru că de ei depinde viitorul țării. Sunt tineri care nu au experiență, dar nici nu li se oferă ocazia să o capete. Eu, dacă merg undeva să lucrez, mi se cere experiență, dar cum capăt acea experiență dacă stau acasă și nu mă bagă nimeni în seamă?". Tânărul mai spune că s-a confruntat cu această problemă până a ajuns să se angajeze într-un post cu mult inferior pregătirii sale. 
Iar în situația lui, sunt mulți alți tineri, apăsați de aceeași nesiguranță a zilei de mâine. Cu toții consideră situația "destul de gravă", cu toții speră ca politicienii să se ancoreze cu adevărat la realitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Social : ANOFM. Cursuri gratuite pentru șomeri
Pagina a fost generata in 0.9124 secunde