Selecție pentru șomeri care vor să muncească sezonier în Germania

269
Selecție pentru șomeri care vor  să muncească sezonier în Germania - selectiegermania-1393177783.jpg

Articole de la același autor

Șomerii constănțeni care vor să-și încerce norocul și să muncească peste hotare au șansa de a prinde un job în Germania. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă dispune, prin rețeaua Eures, de 80 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic.  Selecția va avea loc pe data de 6 martie, la București.
Compania Europa Park oferă 10 posturi de barman, 20 de posturi de ospătar/personal servire clienți, 40 de posturi de bucătar și 10 posturi de supraveghetor de noapte. 
Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar, bucătar, sunt solicitate persoane care au calificarea profesională încheiată, experiență în domeniu de cel puțin doi ani și cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1 sau B2). 
Pentru posturile de supraveghetor de noapte, persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier și să aibă atât cunoștințe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât și cunoștințe de limba engleză și limba franceză. 
"Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între șase luni și un an, în funcție de ocupație, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Angajatorul asigură cazarea și oferă programe de formare profesională, promoții și servicii com-plementare", precizează reprezentanții ANOFM. 
Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă), unei fotocopii a actului de identitate sau pașaportului, cu valabilitate minimum șase luni, unui C.V. model  Europass (cu fotografie), în  limba germană (Lebenslauf), a cazierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale și a unei adeverințe de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.138 secunde