Ninsori slabe, astăzi, la Constanța

639
Ninsori slabe, astăzi,  la Constanța - ninsoareslaba-1393177799.jpg

Articole de la același autor

ANM prognozează o maximă termică de 0 grade Celsius, pe timpul zilei 


Când credeam că iarna a fost învinsă, gerul și fulgii de nea revin ca să ne aducă aminte că încă suntem în luna februarie. Am avut parte de week-end rece și soare cu țârâita, iar pentru săptămâna aceasta se anunță foarte frig și chiar și câțiva fulgi de nea. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult închis și este posibil să ningă slab. Vântul va sufla moderat, dinspre nord, cu unele intensificări temporare. Maxima termică abia va atinge 0 - 1 grade Celsius. Peste noapte, norii vor persista și vântul se va mai înteți. Cu toate acestea, se pare că temperaturile vor mai crește puțin, până pe la 2 grade. 


Mâine, va fi la fel de frig și înnorat și ar putea să apară câteva averse de ploaie. Noaptea, termometrele vor indica minimum 0 grade Celsius. Miercuri, se arată soarele și se mai încălzește, până pe la 7 grade Celsius, dar peste noapte va fi din nou ger. Pentru joi și vineri, ultimele două zile de iarnă calendaristică, meteorologii anunță valori termice cuprinse între -2 și 9 grade Celsius și cer variabil, cu soare. 


Aceeași evoluție termică se va în-registra și în week-end, dar și săptămâna viitoare, când nu vor fi valori mai mari de 10 grade Celsius. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7878 secunde