Cum va fi vremea astăzi, la Constanța

121
Cum va fi vremea astăzi, la Constanța - cumvafivremea-1392837468.jpg

Articole de la același autor

După câteva zile mai reci, vremea se mai încălzește, în zona litoralului. Soarele se arată temporar și temperaturile cresc din nou peste cele normale pentru această perioadă.
Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre nord-vest, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte câțiva nori vor persista și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 5 grade Celsius.
Mâine, însă, va ajunge un front de aer rece și valorile termice vor coborî vertiginos, până în jurul valorilor de 8 - 9 grade, acolo unde vor rămâne pe parcursul întregii zile. Și în week-end va fi destul de răcoare și este posibil să apară și câteva ploi slabe.
În restul țării, deși temperaturile vor marca o scădere ușoară, astăzi, vremea se va menține caldă pentru această perioadă a anului. Astfel, valorile termice maxime se vor încadra între 7 grade în nordul Moldovei și 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între -2 și 6 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul și centrul țării, unde, în special pe parcursul zilei și în prima parte a nopții, local va ploua slab. În zona montană înaltă a Carpaților Orientali, cu totul izolat și trecător precipitațiile ar putea fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.313 secunde