Vreme închisă și maxime de -3 grade Celsius, astăzi, la Constanța

155
Vreme închisă și maxime de -3 grade Celsius,  astăzi, la Constanța - vremeinchisa-1391100836.jpg

Articole de la același autor

Iarna se mai calmează zilele acestea, la Constanța. Ne așteaptă un week-end liniștit, cu mulți nori, într-adevăr, dar fără fenomene deosebite, și cu temperaturi normale pentru această perioadă. 
Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge -3 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor menține și vântul își va păstra direcția și intensitatea. Termometrele vor indica minimum -4 grade Celsius. Sâmbătă și duminică, se anunță temperaturi pozitive și vreme închisă. Șansele de precipitații sunt destul de mici, iar vântul va sufla moderat.
În restul țării, astăzi, vremea va fi rece, geroasă în special dimineața și noaptea, în sud, în est și local în centru. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde local va ninge slab și, mai ales în a doua parte a intervalului, va fi ceață asociată cu chiciură. În vest, nord-vest și centru, înnorările vor fi temporare, iar condiții de ceață vor fi pe arii restrânse, dimineața și noaptea. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, nord-estice și temporar în rest, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona montană, unde temporar va spulbera zăpada. 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -16 și -15 grade în Moldova și în jur de 5 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -19 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -1 grad în dealurile Banatului, ale Crișanei, precum și în sudul litoralului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6839 secunde