Elevii NU VOR MERGE NICI MÂINE la ȘCOALĂ!

6694
14
Elevii NU VOR MERGE NICI MÂINE la ȘCOALĂ! - iarnazapadaviscolcopiieleviscoal-1390898998.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a decis că nici mâine nu se vor ține cursuri în județul Constanța, din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au fost anunțate.


Decizia a fost luată în cadrul videoconferinței cu ministrul Educației, Remus Pricopie, pe baza anunțului oficial făcut de ANM, privind o nouă avertizare de cod portocaliu de viscol începând cu ora 6 a zilei de mâine.


Ținând cont de faptul că este a treia zi de libere neașteptate pentru elevii constănțeni, am întrebat inspectorul general adjunct prof. ing. Adriana Oprea dacă ar fi posibil să se intre mai devreme în vacanța intersemestrială, care ar trebui să înceapă de sâmbătă, 1 februarie. "Este prematur să facem un asemenea anunț, mai ales că sunt numeroși elevi care nu au situația încheiată".


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ioana
28 ianuarie 2014
Vacanța

Vacanța intersemestrială trebuie să fie așa cum trebuie. Nu e vina noastră că e codul portocaliu aflat la noi în județ. Trebuie să avem vacanțele așa cum trebuie!!!

laura
28 ianuarie 2014
zile libere

Se gandeste oare cineva la parintii cu copii la gradinita care sunt obligati de aceste decizii absurde sa stea acasa cu copii ? Din moment ce se poate circula in oras si temperaturile nu ating valori extreme de ce se iau aceste masuri ?

Balaura
28 ianuarie 2014
marsh putoare

treci si ai grija de plozi, cand i-ai facut nu te gandeai ca trebui sa ii si ingrijesti ? Te-ai obisnuit sa-i arunci la gradinita si tu sa umblii bagaboanta

parinte
28 ianuarie 2014
ALO ISJ

In judetul Braila a fost cod rosu insa scolile din municipiul Braila au fost deschise. La Braila nu ingheata copii pe strada? Noi parintii ce facem? Ne luam concedii fragmentat? Copii recupereaza materia in ce conditii? Pe repede inainte ca sa bifam ceva? AM inteles luni, am inteles marti dar deja exagerati! Va rog domnilor inspectori scolar sa meergeti in parcul Tabacariei si veti fi surprinsi cati copii nu ingheata la sanius. De ce ar ingheta in drumul de cateva minute spre scoala??????

Ioana
28 ianuarie 2014
??

Tu te gândești că este o mamă cu copil? Are un servici la care trebuie să se prezinte...De unde știi tu că stă și freacă menta (scuzați-mi expresia)? Normal , de luni până vineri fiecare copil se duce ori la școală , ori la grădiniță ...depinde ce vârstă are..din cauza vremii , copii stau acasă. Pe de-o parte ai și tu dreptate.

Răspuns la: marsh putoare
Adăugat de : Balaura, 28 ianuarie 2014
treci si ai grija de plozi, cand i-ai facut nu te gandeai ca trebui sa ii si ingrijesti ? Te-ai obisnuit sa-i arunci la gradinita si tu sa umblii...
...
28 ianuarie 2014
vacanta

..ce ma?perioada vacantei trebuie respectata...sunt coduri portocalii și rosii ...am inteles asta...din cauza asta copii nu se duc la scoala...dar , vacanta? Nu trebuie schimbata data vacantei!!!!

o mama singura
28 ianuarie 2014
nesimtire

Iti doresc sa fii pusa in situatia de a fi o mama singura cu un copil care merge la scoala in regim afterschool si care nu isi poate lua concediu pentru ca trebuie sa munceasca pentru a-i asigura copilului acesta masa, haine, rechizite, meditatii pentru scoala????? Eu imi iau copilul cu mine la serviciu pentru ca nu il pot lasa singur acasa! Sa va fie rusine pentru ca deschideti gura si dupa aceea ganditi! Este usor sa arunci cu cuvinte inainte de a gandi in ansamblu! Suntem un popor de cretini! Sa nu en mai miram ca mor oameni prin munti pentru ca "specialistii" nu stiu sa isi faca treaba!

Răspuns la: marsh putoare
Adăugat de : Balaura, 28 ianuarie 2014
treci si ai grija de plozi, cand i-ai facut nu te gandeai ca trebui sa ii si ingrijesti ? Te-ai obisnuit sa-i arunci la gradinita si tu sa umblii...
ia uite domn'e
28 ianuarie 2014
au disparut doicile

Daca tot te lauzi ca faci si dregi pune mana si angajeaza o baby sitter, ca nu saracesti

Răspuns la: nesimtire
Adăugat de : o mama singura, 28 ianuarie 2014
Iti doresc sa fii pusa in situatia de a fi o mama singura cu un copil care merge la scoala in regim afterschool si care nu isi poate lua concediu...
ct
28 ianuarie 2014
prognoza

Ieri arterele principale din Ct erau foarte circulate, insa strazile de cartier sunt si astazi cu probleme. Chiar daca astazi se putea merge la scoala, iar vremea de acum ne indeamna pe toti sa ne intrebam de ce maine nu se face scoala, atentionarile ANM pentru miercuri si pana joi sunt motivele pentru care e mai bine sa prevenim aparitia altor situatii "de criza". Cei care acuzati aceste decizii, si va ganditi doar la plozii vostrii ar trebui sa gasiti solutii (exista baby-sister, rude, vecini). Toti facem parte din poporul asta de cretini - unii mai cretini decat altii- unii mult prea ipocriti si plini de ura, lipsiti de simt civic si bun simt.

ana
28 ianuarie 2014
informare

Nu va mai plangeti atat parinti ca salvarea copiilor nostri sta in grija gradinitelor cu program prelungit,cum se face ca aceste gradinite sunt deschise,iar cele cu program scurt nu sunt deschise? Felicitari doamnelor educatoare care fac voluntariat pt.copiii nostri!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Social : Urgia albă a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.441 secunde