Vreme însorită și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța

91
1
Vreme însorită și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1392666386.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna a început cu vreme veritabilă de primăvară, la Constanța. Ieri, soarele a strălucit în toată splendoarea lui și temperaturile s-au apropiat de 20 de grade Celsius.
Astăzi, cerul este din nou senin, dar valorile termice nu vor mai fi atât de ridicate. Vântul va sufla slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte se vor aduna câțiva nori și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.
Mâine, mercurul va urca din nou în jur de 15 grade, dar spre week-end se va răci simțitor, cu valori ce se vor încadra între 5 și 8 grade Celsius.
În restul țării, astăzi, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an în aproape toată țara. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab pe arii restrânse din Transilvania și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor mai fi și lapovițe sau ninsori, slabe. Se va semnala ceață, posibil asociată cu burniță, la începutul zilei local în regiunile extracarpatice și, izolat, în rest, iar noaptea pe arii relativ extinse, mai ales în sud, în est și în centru. 
Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de intervalul precedent în sud-vestul și sudul țării, vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Banatului și în vestul Olteniei. Minimele termice se vor încadra între -5 grade în depresiunile intramontane și 8 - 10 grade în Dealurile de Vest.


Comentează știrea

kiki
18 februarie 2014
foarte bine

si asa maidanezii primariei, eliberati prin adoptii dar redati strazilor, vor reusi sa se mai incalzeasca si ei... De sarbatori si cu viscolele mai discparusera. Acum au aparut iar, triumfatori! Primarele asta, pe unde a fost, asa a vazut? Milionarii aia care veneau sa-si verse icrele la cazinourile elvetiene, se trageau de sireturi cu maidanezii? Inseamna ca el este un primar foarte original... stie Ilici ce stie cand l-a botezat "mai animalule". Are gura aurita Ilici: "Prostanacul", "Carlanul fara minte", "Mai animalule"...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7167 secunde