Ce joburi sunt scoase pe piața muncii în această perioadă și ce salarii se oferă

512
Ce joburi sunt scoase pe piața muncii în această perioadă și ce salarii se oferă - joburi-si-salarii-1713187544.jpg

Articole de la același autor

Comerțul, turismul, restaurantele, industria alimentară și construcțiile sunt sectoarele în care angajatorii scot cele mai multe locuri de muncă la mezat în apropierea sărbătorilor pascale, arată eJobs, cel mai mare portal de recrutare de forță de muncă din România.


Dacă primele trei încep pregătirile pentru un nou sezon turistic sau de cumpărături, în construcții activitatea crește datorită revenirii vremii bune și ca urmare a demarării de proiecte imobiliare noi.


Salariile oferite variază în funcție de domeniu. Potrivit Salario, comparatorul de salarii dezvoltat de eJobs, acestea sunt:
Retail – în medie 3.900 de lei net
HoReCa – în medie 3.800 de lei net
Turism – în medie 3.600 de lei net
Industria alimentară – 3.700 de lei net
Construcțiile – 5.000 de lei net.


„Încă de luna trecută au început pregătirile pentru campaniile și vârful de activitate asociate sărbătorilor de Paște. În acest context, volumele de angajări au crescut în anumite domenii. Angajatorii din retail dețin în mod obișnuit, pe tot parcursul anului, primul loc când vine vorba despre numărul joburilor scoase la bătaie, dar și de această dată se află în vârful topului la capitolul pozițiilor disponibile”, explică Raluca Dumitra, șefa de marketing la eJobs.ro.


În acest moment, pe platforma de recrutare sunt deschise în jur de 6.600 de locuri de muncă în Comerț/Retail. Atât în retail, cât și în celelalte domenii enumerate, cele mai multe joburi sunt pentru categoriile entry-level, cu mai puțin de 2 ani de experiență, și cele de nivel mediu, care presupune experiență între 2 și 5 ani, potrivit libertatea.ro


24.000 de locuri de muncă disponibile în toată țara


În prezent, pe platforma de recrutare sunt disponibile circa 24.000 de locuri de muncă în România. Comparatorul de salarii funcționează pe baza informațiilor introduse de către utilizatorii săi. Până în acest moment peste 750.000 de specialiști și-au introdus veniturile.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde