Ce păcat! Nu se mai pot închiria biciclete din parcul Tăbăcăriei

467

Articole de la același autor

"I’Velo", un proiect al Asociației Green Revolution Constanța, s-a încheiat. În cele peste 200 de zile de funcționare a centrului de închiriere a bicicletelor din parcul Tăbăcăriei, peste 22.000 de constănțeni au ales bicicletele I’Velo pentru a se relaxa sau pentru a se deplasa dintr-un punct în altul al orașului. Centrul a pus la dispoziția locuitorilor 100 de biciclete, șapte zile din șapte. 


Bicicletele au putut fi disponibile, atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au avut posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, a talonului de pensie, tarifele de închiriere fiind de 4 lei pentru o oră și 15 lei pentru 24 de ore. 


I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din România și are ca misiune introducerea graduală a bicicletei în peisajul vieții urbane, atât pentru recreere, cât și ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului. 


Potrivit inițiatorilor proiectului, în cei cinci ani de funcționare, programul a reușit să scoată peste 1.100.000 de români la pedalat, contribuind de ase-menea și la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4218 secunde