Ce se mai găsește de muncă în străinătate

191
1

Articole de la același autor

140 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă, prin rețeaua Eures, în zece țări din Europa. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că posturile sunt atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru muncitori necalificați.

În Belgia, Serco Belgium angajează un manager de proiect și un analist programator și oferă salariu și pachet de beneficii în concordanță cu profilul. De asemenea, Flanders’s Drive, tot din Belgia, caută expert senior șofer inteligent și sisteme de trafic și expert curățare și eficiență energetică a vehiculelor, cu un salariu brut între 45.000 și 60.000 de euro pe an. 

În Germania sunt disponibile patru posturi de operator mașini mase plastice, extrudare, turnare, injecție. Salariul nu este specificat, însă se oferă și o primă de schimb și o primă de week-end. În Malta, compania Mr. Clean angajează zece îngrijitori clădiri și camere, iar salariul este de 162,19 euro pe lună. Iar în Marea Britanie se caută cinci asistente medicale, cu un salariu cuprins între 12 și 24 de lire brut pe oră.

În Norvegia, Engineering Supply As. vrea să angajeze șapte români pe posturi de inginer responsabil proiect, inginer electric, inginer conducte hidraulice, inginer control sistem, inginer proiectant mecanic, inginer analiză structurală și inginer structural proiectant. Salariile sunt cuprinse între 50.000 și 120.000 de euro brut pe an, în funcție de experiență. 

Oferta Eures mai include patru posturi de analist AR (departamentul de angajamente) în Polonia, cu un salariu între 3.500 și 4.800 de zloți polonezi brut, pe lună, 25 de posturi de muncitor la manipularea mărfurilor cu ajutorul stivuitorului, șlefuitori, pilitori în Republica Cehă, cu salarii între 450 și 1.000 de euro net pe lună, șase posturi de lucrător cu mașini de cusut, în Slovacia, plătite cu câte 337,70 de euro pe lună și 75 de posturi de șoferi de camion internațional, în Ungaria, plătite cu câte 98.000 de forinți pe lună, la care se adaugă și alte beneficii, astfel încât se poate ajunge la un total net de 350.000 – 395.000 de forinți pe lună. 

Persoanele interesate de aceste oferte pot afla informații suplimentare la www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană, de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, tel. 0241/481.553. 

Comentează știrea

adrian
3 septembrie 2013
joburi in strainatete

Sunt site-uri care ofera joburi in strainatate: tjobs este unul din ele, http://job-specialist.ro este altul. Trebuie doar sa te incrii pe ele si sa aplici la joburile de acolo.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.567 secunde