Vreme însorită și maxime de 26 de grade, astăzi, la Constanța

82

Articole de la același autor

Vremea începe să se schimbe și toamna pare că vrea să își intre în drepturi. Temperaturile scad simțitor zilele acestea, iar cerul devine variabil. Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă moderat, dinspre vest, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 16 grade.

Mâine cerul va fi variabil, iar temperaturile se vor încadra între 15 și 23 de grade. Și joi vom avea valori termice asemănătoare, dar vineri se va mai răci încă puțin, până pe la 21, 22 de grade Celsius.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, în Dobrogea, în perioada următoare, până la data de 15 septembrie, temperaturile maxime vor scădea spre 22 de grade în intervalul 4 - 7 septembrie, după care vor crește ușor până în jur de 24 grade. Minimele termice vor coborî de la valori medii de 15 grade în prima noapte până la 13 grade în perioada 5 - 8 septembrie, după care vor crește și se vor apropia de o medie în jur de 15 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie slabă este ridicată în această noapte, dar și în jurul datei de 10 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3764 secunde