Cum va fi vremea de Sfânta Maria în Constanța și pe litoral

531
Cum va fi vremea de Sfânta Maria în Constanța și pe litoral - vreme1-1376408052.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie foarte caldă, atât în Constanța, cât și pe litoral. Soarele arde cu putere, apa mării este caldă, iar vântul doar adie ușor, suficient cât aerul să fie respirabil.

Pentru astăzi, meteorologii au emis o informare de vreme căl-duroasă în majoritatea regiunilor. În Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea și sudul Moldovei local este caniculă și indicele tem-peratură-umezeală (ITU) atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic. În aceste regiuni se vor înregistra frecvent temperaturi în jurul valorii de 35 de grade, iar astăzi, 14 august, în Lunca Dunării se vor atinge 37 de grade. La Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 33 de grade Celsius. Peste noapte va fi ceva mai plăcut, cu numai 22 de grade în termometre, dar și o briză ușoară.

Mâine, de Sfânta Maria, se va mai răcori puțin. Cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 31 - 32 de grade. Norii stau departe și pe timpul nopții, când se vor înregistra minime de 23 de grade.

În restul țării, vremea se va mai răcori în cea mai mare parte a țării, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 20 de grade. În zona de munte, precum și în Banat, Oltenia, Transilvania și nordul Moldovei vor fi înnorări temporare și local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar aceste fenomene vor fi pe arii restrânse. Vor fi condiții de grindină, iar, izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi
Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.435 secunde