Vreme însorită și maxime de 29 de grade, astăzi, la Constanța

87
Vreme însorită și maxime de 29 de grade, astăzi, la Constanța - vreme-1377104826.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie frumoasă, zilele acestea, pe litoral. Temperaturile sunt destul de plăcute, dar nu este exclus ca, în week-end, să avem parte de ceva ploi și furtuni.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 29 de grade Celsius. Mâine cerul va deveni variabil, însă va fi mai cald, până pe la 31 de grade. Sâmbătă și duminică, 24 și 25 august, câțiva nori vor da târcoale și temperaturile se vor încadra între 20 și 27 de grade.

În restul țării, astăzi, vremea este în continuare călduroasă, în sudul și sud-estul țării, dar în celelalte zone valorile termice vor scădea ușor. În cursul zilei vor fi înnorări temporare în vestul, nordul și centrul țării, unde, local, vor cădea averse însoțite de descărcări electrice, iar în celelalte zone cerul va fi variabil. 

Noaptea vor fi înnorări doar în Transilvania și la munte, unde, pe arii restrânse, vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, dar trecător și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Maramureș și 34 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 12 și 20 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi
Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4825 secunde