Ce se mai găsește de muncă în străinătate. Germania, cea mai atractivă!

263
1
Ce se mai găsește de muncă în străinătate. Germania, cea mai atractivă! - cesemaigasestedemunca-1438875546.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 619 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi sunt în Germania - 236. Se caută 20 de comisionari, 16 operatori stivuitor, 15 factori poștali, 15 bucătari, bucătari șefi, bucătari specialiști, 15 ospătari, 15 angajați în industria gastronomiei de sistem, 15 șoferi tir, 10 agenți de securitate, 10 agenți de pază, 10 betoniști, 10 fierari betoniști, 10 tâmplari, dulgheri, 10 hamali, nouă muncitori metalurgi, șapte lucrători depozit, șase mecanici auto, șase electricieni, cinci sudori MIG-MAG, cinci barmani, cinci mecanici instalații, trei instalatori, montatori instalații de gaz, trei operatori CNC (laminor și strung), doi zugravi - vopsitori, doi mecanici echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice și a cauciucului, doi sculeri, doi tehnicieni sistem de securitate (alarmă și supraveghere), un operator CNC (strungar/frezor), un mecatronist, un asamblor - montator (lucrător în producție), un tehnician electronică - service fibre laser de mare putere, un tehnician electronică, un tehnician electrotehnist, un manager vânzări, un optician.

Peste 190 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția românilor și în Republica Cehă. Este vorba despre 50 lucrători în producție (asamblarea aparatelor de aer condiționat), 50 de operatori, 50 de operatori de producție, 20 de muncitori asamblare, 15 croitori, 10 lucrători în prelucrarea lemnului.

Numeroase posturi sunt scoase la concurs și în Marea Britanie. Angajatorii propun 30 de asistenți medicali de recuperare, anestezist, 20 de îngrijitori persoane, 15 asistenți medicali terapie intensivă, 12 asistenți medicali pediatrie, 10 asistenți medicali pentru centre de îngrijire particulare, 10 șoferi camion, 10 îngrijitori persoane, infirmieri, 10 asistenți, nouă bucătari, opt îngrijitori copii/bone, trei asistenți sociali/îngrijitori persoane, un asistent social, un asistent medical generalist, un infirmier, un pictor, vopsitor, polizator, carosier, pregătitor suprafețe pentru lăcuit, montator componente auto.

În Suedia, sunt propuse 15 posturi de vopsitor auto, 10 posturi de mecanic auto, 10 posturi de tinichigiu auto, iar în Elveția, 10 posturi de îngrijitor copii/au pairs. În Norvegia, este disponibil un singur loc de muncă, un profesor asociat în metoda elementului finit (FEM) și analiza structurilor, iar în Spania, este valabil un post de maseur.

v v v

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures național, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures Elena Pană îi poate îndruma. 

Comentează știrea

mihaela
31 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1269 secunde