Ce trebuie să faci dacă vrei să te debranșezi de la RADET

872
4
Ce trebuie să faci dacă vrei să te debranșezi de la RADET - debransari-1499441261.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) a înregistrat, până la acest moment, un număr de 341 de cereri de debranșare, mult mai puține în comparație cu anii trecuți. 


"Oamenii au luat această decizie după o iarnă grea, în care au constatat ce probleme și costuri au fost pe apartamentele cu centrale, mai ales în blocurile care nu mai beneficiază și de sistem centralizat. Faptul că nu sunt încălzite toate apartamentele și nici subsolul a dus, clar, la costuri ridicate, disconfort termic, condens, mucegai în șifoniere și altele", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul RADET, Liviu Popa. 


În continuare, cei care vor să se debranșeze o pot face până la data de 15 septembrie. Ca urmare, consumatorii care vor să se debranșeze de la sistemul centralizat de încălzire trebuie să meargă mai întâi la registratura regiei pentru a cumpăra o cerere tipizată necesară obținerii avizului de debranșare. Necompletarea tuturor datelor solicitate în anexele formularului, cât și neprezentarea documentelor necesare enumerate în procedura de debranșare atrage în consecință neaprobarea cererii de deconectare/debranșare. 


În cazul în care există debite către RADET, se respinge cererea de deconectare fără să se mai verifice restul documentelor depuse. În plus, solicitantul trebuie să primească în prealabil aprobarea deconectării atât de la Asociația de Proprietari care convoacă adunarea generală, cât și de la vecinii cu care are pereți comuni. 


În baza acestor aprobări obținute, se parcurge procedura din metodologie, iar RADET Constanța verifică dacă sunt îndeplinite cumulativ condițiile prevăzute de legile în vigoare și apoi emite avizul favorabil.


Comentează știrea

Murphy
8 iulie 2017
Prea multe

Prea mute vrea RADETde la proprietarii de apartamente, ca si cum RADET ar fi proprietarul apartamentelor. O simpla cerere si fara datorii ar fi de ajuns, in rest, abuzuri, abuzuri,abuzuri. Nu RADET decide cu ce sa ma incalzesc eu, ci, eu, ca proprietar !

Vasile
8 iulie 2017
Minciuni

Nu mai știu ce să mintă pentru a opri debransarile.

Mine
8 iulie 2017
..

Ce putea sa spuna?e de rau?daca nu se mai dau subventii se inchide.poate ar trebui sa se dea numai nevoiasilor.oricum mila asta din banul public nu o sa mai tina mult.multumim si primariei si tov primar care au infrumusetat orasul si arata ca o cocina

Alte sfaturi....
8 iulie 2017
Cu basca sau fara basca ? That is the question

Daca doriti sa va debransati de la Sistemul Falimentar de Distributie a Energiei Termice,trebuie sa indepliniti si alte conditii.In primul rand sa va alegeti cu atentie ziua cand depuneti actele cerute de RADET.Eu am ales o zi cu luna plina.Ziua cu luna plina sa nu cada intr-o marti.Stiti ca martea sunt trei ceasuri rele.Nici vinerea sa nu mergeti acolo.Caci vinerea directorul Popa pleaca la munte cu un tren de marti seara.Mai bine sa va gâceasca o gâcitore.Aveti grija sa nu va intalniti cu pisica neagra.Este bine sa va prezentati la ghiseu intr-o zi de joi cu o cerere scrisa de luni seara....Barbatii trebuie sa fie atenti la ce poarta pe cap.Daca purtati basca o sa va intrebe de ce ati intrat cu basca pe cap.E de rau,nu va aproba cererea.Daca nu aveti basca pe cap o sa va intreabe de ce nu aveti o basca pe cap ca asa este politicos la ei.Iar e de rau.Lucrurile se complica si mai mult daca sunteti femeie.Conform Metodologiei de Respingere a Cererilor elaborata de RADET Constanta si aprobata de Pesede-Fagadau ,accesul femeilor este permis fără "topuri" și fără "pantasloni" scurți,bikini,etc. Mai apare și un etc.Era sa uit. Nici bărbații nu au acces în cladirea RADET-ului dacă poartă "pantasloni" scurți,bikini sau șalvari. Revenim la sfaturile pentru femei.Femeile trebuie sa aiba multi copii acasa ca femeile astea fara copii n-au ce cauta aiurea pe strada si nici in politica nu le vad.(Gabi Firea)Era sa uit.....Sa nu va puna necuratul sa veniti cu un batic rosu pe cap sau cu o esarfa rosie la gat că domnul director Liviu Popa se infurie si mai tare cand vede rosu la gat,ca taurul din Pamplona.Doamne fereste ! Ca nu stiti cum re repede la voi cu coarnele alea de bivol african.Ati vazut cum te priveste un bivol furios ? Sa nu spuneti ca n-ati stiut. Bafta !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde