Ce trebuie să știe bolnavii aflați în concediu medical

238
1
Ce trebuie să știe bolnavii aflați în concediu medical - 548a885479c74rbksickmenblowingno-1434005416.jpg

Articole recomandate

Deputații au decis ca persoanele aflate în concediu medical să nu mai fie verificate la domiciliu de plătitorii de indemnizații. De asemenea, absența de la domiciliu a persoanei aflate în concediu medical nu mai poate fi motiv de suspendare a drepturilor bănești aferente.

"S-a eliminat ceea ce părea abuz maxim, și anume miliția la ușa bolnavului. E periculos și foarte periculos chiar să spuneți că în urma miliției la ușa bolnavului s-a redus numărul de concedii medicale. Mie mi-ar plăcea să cred că s-a însănătoșit populația României și nu de frică a scăzut numărul concediilor medicale", a spus Adrian Solomon, deputat PSD.

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 August 2014
Stire din Cetățenești : Concediul pe caz  de boală
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce drepturi  au unii șomeri
Pagina a fost generata in 1.3612 secunde