CFR scumpește biletele de la 1 iulie

270
CFR scumpește biletele de la 1 iulie - tren-1656597735.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători a anunțat că de la 1 iunie majorează preţurile biletelor de tren. Pe ruta de sezon Bucureşti - Constanţa, de exemplu, un bilet la clasa a 2-a va fi cu 12 lei mai scumpă, iar una până la Brașov cu 10 lei mai scumpă.


Un bilet la clasa a II-a, București - Constanța, cu tren interregio, va costa de vineri 67 de lei, de la 55,7 lei. De la București la Brașov, cu același tip de tren, buletul va costa 54 de lei, față de 44,7 lei, potrivit datelor ofierite de compania de transport ferovoar a statului român.

"Măsura vine în sprijinul redresării şi echilibrării activităţii economice a tuturor operatorilor de transport feroviar de călători din România pe fondul creşterii preţurilor la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc. Ultima ajustare de tarife la călătoria pe calea ferată, aplicabilă tuturor operatorilor de transport feroviar de călători, a fost în anul 2013", a transmis CFR Călători.

O călătorie Bucureşti Nord - Ploieşti Sud/Vest va costa 9 lei, de la 7,2 lei, cu trenul Regio, iar Arad - Timişoara Nord, clasa a 2-a, 17 lei, de la 14 lei, cu trenul InterRegio şi 9 lei, de la 7,2 lei, cu trenul Regio.

Cei care vor să călătorească de la Bucureşti la Craiova cu clasa a 2-a vor scoate din buzunar 67 de lei pentru InterRegio (de la 55,7 lei) sau 35 de lei (de la 29,3 lei) pentru Regio.Citeșre mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde