China revine în preferinţele turiştilor români

312
Turiştii români prezintă un mare interes pentru destinaţia China, în contextul în care această ţară s-a redeschis total turismului începând cu 15 martie 2023, informează un comunicat de presă al companiei DAL Travel.


După o perioadă de restricţii drastice, românii pot din nou explora această ţară fascinantă şi atât de bogată în cultură. Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a călători în China, iar valabilitatea paşaportului trebuie să fie mai mare de 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului. Viza de intrare se obţine de la misiunile diplomatice ale Chinei din străinătate, cu excepţia vizei de tranzit, cu valabilitate de 144 ore, care se poate elibera şi la frontieră. Începând cu data de 25.06.2018, deţinătorii de paşaport simplu pot depune cererea de viză numai la Centrul de Vize pentru China din Bucureşti.


Compania de turism înregistrează o creştere a cererii cu 25% faţă de 2019, ultimul an când turiştii români au putut vizita China. Turiştii interesaţi de această destinaţie se încadrează în profilul turistului pretenţios, care a călătorit mult şi care doreşte să continue să îşi îmbogăţească palmaresul cultural şi spiritual, un adevărat devorator de turism.


“Redeschiderea destinaţiei China pentru turiştii români este o veste extraordinară şi suntem încântaţi să fim parte din această experienţă. După o pauză de 4 ani, observăm un interes din ce în ce mai mare din partea turiştilor români de a explora această destinaţie fascinantă. Este o dovadă a dorinţei lor de a călători şi de a descoperi locuri noi, culturi noi şi de a se conecta cu frumuseţea şi autenticitatea Chinei. Ne-am concentrat eforturile pentru a crea programe turistice de înaltă calitate, care să ofere turiştilor o experienţă autentică şi memorabilă în această destinaţie plină de istorie, peisaje uimitoare şi tradiţii extraordinare. Suntem entuziasmaţi să fim alături de turiştii români în această călătorie pentru a descoperi câteva din misterele Chinei şi suntem convinşi că se vor întoarce acasă cu amintiri de neuitat”, declară Daniela Nedelcu, director general.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5408 secunde