Turiştii sunt aşteptaţi pentru un "City Break la Constanţa"

458
Turiştii sunt aşteptaţi pentru un

Articole de la același autor

Reprezentanţii Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) dau startul unei campanii de promovare a destinațiilor de vacanță din România şi cum era de aşteptat, primul episod al acestei campanii se derulează pe litoral. Programul pregătit de RESTO pentru colegii din Federație cuprinde un pachet complet de „City Break la Constanţa”, cu cazare în Mamaia, cină de bun venit în Portul Tomis și vedere deasupra mării, din roata panoramică din Portul Tomis. Prânzul servit în Constanța și Mamaia va fi urmat de o cupă de șampanie pe plajă și o cină deasupra mării şi plajei din Mamaia Nord.

„Am venit pe litoral împreună cu toți colegii din Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalității din România, pentru a-i susține, împreună cu întreaga industrie, pe colegii noștri de pe litoralul românesc. Turismul României are nevoie de promovare, şi noi, industria, am decis să ne susținem între noi, într-o campanie de promovare încrucișată, între destinațiile pe care le reprezentăm. Suntem pe litoral în aceste zile, atât noi, de la Brașov, cât și colegii de la Oradea, Cluj, Craiova, Pitești, Iaşi, Timișoara, Argeș, Maramureș și suntem încântați să fim turiști aici”, a declarat Valentin Șoneriu, președinte FPIOR.

La rândul său, Corina Martin, secretar general FPIOR a declarat următoarele: „Ne pregătim să lansăm programul «City Break la Constanţa”», destinat turiștilor care pot alege să petreacă un weekend la Constanţa sau pe litoral, inclusiv în extrasezon. De aceea, testăm beneficiile acestui program mai întâi cu colegii noștri din țară, care reprezintă patronatele HORECA din celelalte regiuni turistice ale țării. Mă bucur că am reușit, între timp, să dovedim că litoralul românesc este sigur, ca destinație de vacanţă, în afara oricărui pericol sau risc de contaminare sau îmbolnăvire”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6069 secunde