Energie, turism, navigaţie. INFO economic

132
Energie, turism, navigaţie. INFO economic - 1-1685352939.jpg

Articole de la același autor

l „Programe precum «Casa Verde» sunt necesare şi binevenite, dar cred că totuşi în prezent politicile energetice promovate trebuie să fie mai mult decât «Loz în plic» şi să nu ne mai bazăm pe noroc, a declarat, luni, 29 mai, într-o conferinţă de specialitate, Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă. În opinia specialistului, un program guvernamental derulat pe zona de energie ar trebui să aibă la bază considerente sociale, destinat persoanelor care nu au posibilităţi financiare pentru investiţii „verzi”.

l Numărul românilor care au ales pachete turistice la munte şi în staţiuni balneare a crescut puternic în primele patru luni ale anului, demonstrând revenirea turismului românesc în perioada post-Covid-19. Astfel, în perioada ianuarie-aprilie 2023, s-a înregistrat o creştere a rezervărilor în staţiuni montante şi balneare cu aproape 50% faţă de perioada similară a anului trecut.

l Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a fost gazda celei de-a 80 a Conferinţe IASST - International Association for Safety and Survival Trening. Evenimentul a fost un succes remarcabil în ceea ce priveşte dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru îmbunătăţirea nivelului de calificare şi competenţe în domeniul cursurilor de securitate maritimă şi offshore.

Participanţii la conferinţa IASST au avut ocazia de a aduce contribuţii valoroase în cadrul dezbaterilor şi de a dezvolta soluţii practice pentru o navigaţie maritimă mai sigură şi mai operativă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.62 secunde