Energie, turism, IT&C. INFO economic

111
Energie, turism, IT&C. INFO economic - 1-1684753434.jpg

Articole de la același autor

l Preţul de 68 de bani la energie electrică pentru populaţie este unul foarte bun, peste 4,5 milioane de români având un consum în medie de 50 de kilowaţi, ceea ce reprezintă o factură la energie electrică de 35-40 lei, a declarat, luni, 22 mai, ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta susţine că preţul la gaze naturale ar trebui să fie mai mic de 31 de bani dacă se constată că întreaga cantitate pentru populaţie a fost acoperită din producţia internă, iarna trecută.

l Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului va fi prezent, în perioada 23-25 mai, cu stand naţional, la Târgul Internaţional de Turism IMEX Frankfurt (Germania), se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 22 mai, de minister. Considerat cel mai important eveniment de profil din lume, târgul reuneşte specialişti, atât din domeniul turismului, cât şi din sectorul de organizări evenimente, în cadrul căruia vor fi prezentate publicului o serie de servicii şi soluţii de afaceri, servicii de călătorie, servicii şi soluţii de gestionare a evenimentelor.

l Sectorul IT&C din România are, în prezent, aproximativ 180.000 de angajaţi, în creştere anuală cu 22%, a declarat, luni, 22 mai, în conferinţa de deschidere a Bucharest Tech Week 2023, Dragoş Tohănean, vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României. De asemenea, în primul trimestru al acestui an, prin intermediul platformei Ghiseul.ro, au fost plătite taxe şi impozite, dar şi alte tipuri de plăţi, în valoare de 200 de milioane de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9703 secunde