Agricultură, turism, comerţ. INFO economic

165
Agricultură, turism, comerţ. INFO economic - 1-1686912357.jpg
l „România trebuie să redevină o forţă în agricultura europeană şi obiectivul meu este asigurarea consumului intern de alimente din resurse proprii şi eliminarea deficitului comercial pe produsele alimentare”, a declarat, vineri, 16 iunie, ministrul Agriculturii, Florin Barbu. El a adăugat că vor avea loc discuţii cu procesatorii şi cu reprezentanţii supermarket-urilor pentru elaborarea unui act normativ prin care românii să cumpere cu preţurile corecte la raft.

l Turiştii nerezidenţi au cheltuit în România în medie aproximativ 2.632 lei de persoană în primul trimestru al acestui an, informează Institutul Naţional de Statistică, publicate vineri. Numărul total al turiştilor nerezidenţi cazaţi în structurile de cazare turistică colective în primele trei luni din 2023 a fost de 356.600, cheltuielile acestora însumând 938,5 milioanele de lei.

l Companii din România şi din străinătate îşi prezintă cele mai recente produse şi servicii în cadrul Târgului Internaţional de Bunuri de Larg Consum (TIBCO), eveniment care se desfăşoară, în acest week-end, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti. Articole de calitate superioară, la preţuri de producător, precum textile şi ţesături decorative, haine şi accesorii vestimentare, bijuterii, preparate culinare, electrice şi electronice, dar şi multe creaţii hand-made pot fi achiziţionate la TIBCO, până duminică, 18 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4649 secunde