Minivacanța de Rusalii aduce peste 70.000 de turiști pe litoralul românesc

250
Minivacanța de Rusalii aduce peste 70.000 de turiști pe litoralul românesc - fond-rusalii-turism-1685551199.jpg

Articole de la același autor

Luna iunie debutează cu mult aşteptata minivacanţă de Rusalii, atât la munte, cât şi la mare. Potrivit secretarului general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), Corina Martin, destinațiile montane, destinațiile balneare, cele de turism rural, Delta Dunării şi litoralul românesc sunt în topul preferințelor turiștilor. La acest moment, cele mai solicitate sunt locațiile de trei şi patru stele care oferă facilitați si servicii suplimentare pentru confortul turiștilor, indiferent de preț.

Un număr foarte mare de locații de patru stele și-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute stațiuni montane şi în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%. Pe litoralul românesc, sunt aşteptaţi, zilele următoare, peste 70.000 de turiști. „Cea mai solicitată stațiune este, desigur, Mamaia, unde tarifele pornesc de la 135 lei/cameră/noapte în hoteluri de trei stele (tarif fără mic dejun), până la 220 lei/cameră în hoteluri de patru stele, cu mic dejun inclus şi până la 500 lei/noapte/cameră pentru cazare în regim All Inclusive. Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 lei/cameră/noapte în locații de trei stele și ajung la 500 lei /cameră/noapte în regim All Inclusive. Urmează sudul litoralului în preferințe şi staţiuni precum Venus sau Saturn. Tichetele de vacanță sunt cel mai bun instrument de promovare a României turistice, în absența oricărei campanii de promovare din partea Ministerului public.

Deși, în continuare, promovarea turismului românesc nu este o prioritate pentru cei care administrează turismul la nivel național, tichetele de vacanță îi trimit pe turişti în România și oferă zile de vacanță şi aventură pentru sute de mii de români”, a precizat Corina Martin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4133 secunde