Federația Patronatelor din Industria Ospitalității are prima filială regională, Filiala Litoral-Delta Dunării

209
Federația Patronatelor din Industria Ospitalității are prima filială regională, Filiala Litoral-Delta Dunării - fondfederatia-1663943432.jpg

Articole recomandate

Joi, la Constanța, cinci patronate HORECA din zona litoralului Mării Negre şi Delta Dunării au înființat prima filială a Federației Patronatelor din Industria Ospitalității (FPIOR), filiala Litoral Delta Dunării. FPIOR devine, astfel, prima Federație din turismul românesc care își constituie o Filială teritorială, prin care se unesc, într-o voce comună, patronatele dintr-o destinație turistică regională.


Prezenți la conferința de presă comună, la Mamaia, reprezentanții Patronatelor RESTO Constanța (inițiatori), Eforia Turistică, Costineşti, Mamaia Nord- Năvodari și Patronatul Tulcea-Delta Dunării au făcut bilanțul Sezonului Litoral 2022, au transmis localizate din fiecare stațiune și au anunțat și că și-au unit forțele în FPIOR, la nivel național, pentru ca, împreună, să pună pe masa Guvernului o Strategie de Promovare și Dezvoltare a Turismului Costier la Marea Neagră, cu susținerea întregii Federații.
 

„Am lucrat, în ultimele luni, la un obiectiv esențial pe care mi l-am propus, de mulți ani – unirea Patronatelor de pe Litoral și din Deltă, într-o voce comună și coerentă, care să lupte împotriva indiferenței administrațiilor centrale și locale față de nevoile și problemele Industriei Ospitalității pe Litoral și, în general din România.”, a menţionat Corina MARTIN, Președinte de onoare RESTO Constanța și Secretar General FPIOR.

„Nu este o întâmplare faptul că am reușit să ajungem, astăzi aici - după o vară extrem de grea, în care litoralul românesc a avut mult de pierdut, pe fondul lipsei totale de promovare și al absenței oricărei strategii. Unitatea operatorilor din această industrie în fața problemelor comune pe care le avem, munca într-o singură echipă, pentru o STRATEGIE de dezvoltare și promovare care ne lipsește, de foarte mulți ani - sunt obiective esențiale, acum, când facem împreună un bilanț negativ al unui sezon extrem de dificil în acest an, pe Litoral. Autoritățile vor avea de astăzi un partener mult mai puternic de dialog, pentru că ne-am unit forțele.”, a continuat Corina Martin.

„La Constanța s-a creat o voce patronală puternică”

De asemenea, Valentin ȘONERIU, Președinte în cadrul Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), prezent la Mamaia pentru a le ura bun venit noilor patronate în federaţie, dar şi pentru a marca acest eveniment important a adăugat:
 

„În acest moment, la Constanța s-a creat o voce patronală puternică, organizată în jurul unei destinații regionale cu mult potențial ce avea nevoie de o singură voce, zona Litoral-Delta Dunării, și suntem bucuroși că această reunire se face în cadrul federației noastre. Dovedim încă o dată că suntem o structură federativă cu viziune, care nu doar apără interesele industriei turismului şi ospitalităţii la nivel central, dar se asigură că la nivel local, patronatele membre sunt sau devin cele mai puternice versiuni ale lor. Planificăm să înființăm și alte filiale teritoriale în federație, în regiunile istorice mari, unde interesele operatorilor economici sunt comune, în jurul unor destinații regionale, pentru că unitatea ne va ajuta să ne consolidăm și să ne apărăm mult mai bine interesele și să oferim servicii cât mai bune în ospitalitatea din România.”, afirmă Valentin ŞONERIU.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7851 secunde