Locomotiva Trenului Regal a luat foc. Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

241
Locomotiva Trenului Regal a luat foc. Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului - ab144c4710c7d3014dd578054ab58b63-1685551143.jpg
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal. Ajunsă la Brașov, pentru a marca 150 de ani de la intrarea primului tren în gara de acolo, aceasta a început să scoată fum. Trei echipaje de pompieri au ajuns de urgență la fața locului. Au ars câțiva cărbuni din cuva de alimentare a locomotivei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, transmite newsbv.ro.


Locomotiva cu abur a Trenului Regal era expusă pe linia 1 în Gara Brașov, pentru a marca 150 de ani de la intrarea primul tren în oraș. La eveniment au putut fi admirate mai multe bijuterii de epocă ale istoriei feroviare, printre care locomotiva cu aburi Pacific, dar și câteva vagoane din Trenul Regal. La un moment dat, din locomotiva cu abur a ieșit fum, lucru care i-a alertat pe cei prezenți pe peron. În urma apelului la 112, la locul solicitării au venit 3 echipaje de la ISU Brașov.


“Incendiul a fost lichidat. Nu au fost raportate victime în urma acestui incident”, au transmis, la scurt timp, reprezentanții ISU Brașov pentru sursa citată.
Se pare că, de vină pentru fum, au fost câțiva cărbuni, care au ars în cuva a alimentare a locomotivei, anunță presa locală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4418 secunde