Hotelierii din Poiana Braşov pun condiţii pentru organizarea unei a doua ediţii a Massif

262
Hotelierii din Poiana Braşov pun condiţii pentru organizarea unei a doua ediţii a Massif - 63da6701a214csimulare21-1678893811.jpeg

Articole de la același autor

Gradul de ocupare a hotelurilor din Poiana Braşov în perioada festivalului Massif, 3-5 martie, a fost de până la 35%, iar încasările restaurantelor au fost de aproximativ un sfert din media unui weekend de februarie, se arată într-un comunicat remis, miercuri, de Organizaţia Patronală de Turism Poiana Braşov, care adaugă că este de acord cu organizarea pe viitor a acestui eveniment numai dacă factorii implicaţi ţin cont de observaţiile sale.

În urma unei analize efectuată de hotelierii din Poiana Braşov, a reieşit că gradul de ocupare a fost "unul neaşteptat de mic, până în 35%, aici fiind incluşi artiştii şi stafful, încasările restaurantelor din incinta hotelurilor, cumulate cu cele individuale, au avut o medie de 24% faţă de un weekend de februarie, iar veniturile şcolilor de schi - 25 % faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior".

Organizaţia Patronală de Turism Poiana Braşov consideră că evenimentul nu s-a adresat profilului de client obişnuit al staţiunii, menţionând totodată că media de vârstă a participanţilor la festival a fost între 20 şi 24 de ani.

Hotelierii din Poiană au remarcat, de asemenea, că evenimentul nu a adus niciun turist străin şi consideră că este necesară promovarea mai agresivă la nivel internaţional, cu atât mai mult cu cât, din această vară, au fost anunţate mai multe curse/destinaţii de pe noul aeroport din Braşov.

"Line-up ul a fost nepotrivit segmentului ţintă al Destinaţiei raportat la preţul biletului şi zona de desfăşurare. În aceeaşi măsură a fost anunţat extrem de târziu. Fără un număr mai mare de artişti de renume internaţional, de talia lui Dimitri Vegas, considerăm că nu va fi atractiv nici pe viitor. Suntem conştienţi de sumele care ar trebui investite în acest sens şi la fel de spaţiul limitativ în care s-a desfăşurat prima ediţie. Din acest motiv, poate fi luată în calcul şi altă locaţie (Poiana Mică). Dacă se doreşte organizarea unei ediţii viitoare, considerăm că line-up ul trebuie anunţat cu cel puţin 6 luni înainte", se arată în comunicatul semnat de preşedintele Organizaţiei Patronale de Turism Poiana Braşov, Roxana Cojocea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5203 secunde