Cine face parte din delegația OMD Mamaia-Constanța, la Târgul de Turism de la Londra

750
Cine face parte din delegația OMD Mamaia-Constanța, la Târgul de Turism de la Londra - georgemandilabunn1695212316-1697621604.jpg

Articole recomandate

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța continuă acțiunile de promovare ale litoralului românesc, pentru a atrage cât mai mulți turiști străini. Odată cu încheierea sezonului estival, prezența la târgurile de turism internaționale este obligatorie pentru a reda stațiunii Mamaia strălucirea de altădată și pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști străini. Asociația s-a înscris prin Ministerul Turismului la Târgul de la Londra, care va avea loc luna viitoare între 6 și 8 noiembrie.

Litoralul romanesc va fi reprezentat de o delegație care va pleca la Londra la începutul lunii noiembrie, formată din: Dan Petre Leu, arhitect șef al municipiului Constanta, Sebastian Ionut Puznava, Președinte Patronatul Marea Mamaia Constanta, reprezentanți ai Aeroportului International Mihail Kogălniceanu, Gheorghe Măndila, Președinte OMD Mamaia-Constanta și Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a organizației.

„Pana la finalul lunii octombrie vom definitiva agenda de lucru și agenda de întâlniri pentru cele trei zile de târg. Prioritare vor fi întâlnirile cu tour-operatorii internaționali și cu agențiile de turism, dar și cu companiile aeriene low cost”, a mai precizat George Mandila, președintele OMD Mamaia-Constanta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5026 secunde